Norsk Barnevernkongress 2021 er avlyst

Norsk Barnevernkongress i Bergen 14. – 16. april 2021 er avlyst

Styret i Norsk Barnevernsamband og Bergen Barnevernsamband har over lang tid planlagt det faglige innholdet og avviklingen av den Norske Barnevernkongressen. Den skulle opprinnelig vært avholdt i 14. – 16. oktober 2020, men den ble usatt til 14. – 16. april 2021 på grunn av faren for koronasmitte.  Den senere tids utvikling av smittetallene viser at det er uforsvarlig å arrangere Barnevernkongressen i april til neste år. Vi er lei oss for å avlyse dette viktige nasjonale møtepunktet for alle som er opptatt av å utvikle et godt barnevern. Vi er allerede i gang med å utrede muligheter for alternative møteplasser med rom for kunnskapsformidling og diskusjon. Følg derfor med på Barnevernsambandets hjemmesider.

 

Mvh,

Terese Egelid                                                             Tor Slettebø

Bergen Barnevernsamband                                     Norsk Barnevernsamband